Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον ιστορικό ηγέτη των Παλαιστινιακών Συνδικάτων Χαινταρ Ιμπραχίμ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του ιστορικού ηγέτη της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών και του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος συναγωνιστή Χαινταρ Ιμπραχίμ.

Ο Χαιντάρ Ιμπραχίμ, συναγωνιστής για χρόνια του Γιασέρ Αραφατ, αποτέλεσε σημαντική προσωπικότητα του αγώνα των εργαζομένων της Παλαιστίνης ενάντια στην ισραηλινή βαρβαρότητα και τον ιμπεριαλισμό. Απέναντι στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, ανέπτυξε σημαντική διεθνιστική δράση ενώ διετέλεσε μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου της ΠΣΟ. Επισκέφτηκε την Ελλάδα και συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας ενώ ταυτόχρονα, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια πολλές φορές φιλοξένησε αντιπροσωπείες των συνδικάτων της Ελλάδας και του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην Αθήνα είχε δηλώσει «ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι εκδηλώνουν συνεχώς την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό με πολλές μορφές και με το ΠΑΜΕ έχουμε σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και συνεργασίας».

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και τους οικείους του Χαιντάρ Ιμπραχιμ, στους συναγωνιστές και τους εργαζόμενους της Παλαιστίνης. Συνεχίζουμε τον αγώνα!

Στεκόμαστε στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, των εργατών και των συνδικάτων της Παλαιστίνης ενάντια στην ισραηλινή κατοχή για Παλαιστίνη, Ελεύθερη και Ανεξάρτητη!

Μέχρι τη Νίκη!

Περισσότερα

Κινητοποίηση την Τετάρτη 19 Ιούνη στις 16.00 στη doValue

 Δυναμώνουμε το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ...

Κινητοποίηση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Υπ.Εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μαζί με σωματεία της Αττικής στο Υπ. Εργασίας για...

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...