Το Εργατικό Κέντρο ΒΣ Δωδεκανήσου στηρίζει τα αιτήματα των αθλητών και των εργαζομένων στον χώρο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ στέλνει μήνυμα  συμπαράστασης στην κινητοποίηση των προπονητών ερασιτεχνικού αθλητισμού και μικρών κατηγοριών  στην Κω.

Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια. Η άθληση θα έπρεπε να είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ιδιαίτερα σε συνθήκες πανδημίας και εγκλεισμού,  η κυβέρνηση όφειλε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή του δικαιώματος αυτού.

Αντ’ αυτού ,από τον προηγούμενο Νοέμβρη αφήνει  κλειστό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στον αέρα αθλητές και  επαγγελματίες του χώρου.

Τελικά και  στον χώρο του αθλητισμού κριτήριο  για την κυβέρνηση είναι το κέρδος. Για αυτό επιλέγει να ανοίξει  τις μεγάλες κατηγορίες που πίσω τους δραστηριοποιούνται επιχειρηματίες και όμιλοι.

Το Εργατικό Κέντρο ενώνει  την φωνή του   με τους αγωνιζόμενους προπονητές -αθλητές ερασιτεχνικού αθλητισμού και μικρών κατηγοριών.

Στηρίζει τα αιτήματα των αθλητών και των εργαζομένων στον χώρο .

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: Καταγγελία για την σύμβαση με ιδιώτη στην καθαριότητα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Στις 22/7/26 στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου μας κατατέθηκε μια ώρα πριν ...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Χορήγηση των προβλεπόμενων καλοκαιρινών αδειών σε όλους τους συναδέλφους

Καταγγέλλουμε τα άθλια περιστατικά που έχουν γνωστοποιηθεί στο Σωματείο μας: Για εταιρείες και γραφεία...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο

Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο, συνταξιούχο οικοδόμο και αγωνιστή του συνδικαλιστικού ...