Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, για την κάλυψη των αναγκών στο σχολείο, για το μορφωτικό δικαίωμα των μαθητών.

          Καταδικάζουμε την επίθεση των δυνάμεων καταστολής απέναντι στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.  Αυτή η επίθεση δείχνει ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι να χτυπηθούν με κάθε τρόπο όσοι μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης, είναι αντίστοιχο των πρακτικών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συνεχιστεί και να ενταθεί η ομηρία και ανεργία χιλιάδων συμβασιούχων και αδιόριστων με αποτέλεσμα τα χιλιάδες κενά στα σχολεία.

          Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους του Πειραιά να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και να απαιτήσουν να παρθεί πίσω το σχέδιο νόμου. Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών στην εκπαίδευση.  Να μην απολυθεί κανένας και να γίνουν τουλάχιστον 30.000 μόνιμοι διορισμοί.  Κατάργηση του ν. 3848 και όλου του  αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου που οδηγεί σε λογικές προσόντων για τους διορισμούς.

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 1η Ιούλη Αντιπολεμική συγκέντρωση στις 7.30μμ στην πλατεία Δικαστηρίων

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ...

Σωματείο Εργαζομένων στο έργο Ελληνικού – Αγίου Κοσμά: Δελτίο Τύπου για την παραχώρηση χώρου για την στέγαση του σωματειου

Τέρμα πια στην κοροϊδία! Για πάνω από ένα χρόνο από την ίδρυση του σωματείου μας,...

Σωματείο εργαζομένων Wolt Κ. Μακεδονίας: Για την πρόσφατη επίθεση της εταιρίας στο εισόδημά μας

Δεν θα τους περάσει Καταγγέλλουμε την προκλητική ενέργεια της εταιρίας να μειώσει μονομερώς για άλλη...