Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, για την κάλυψη των αναγκών στο σχολείο, για το μορφωτικό δικαίωμα των μαθητών.

          Καταδικάζουμε την επίθεση των δυνάμεων καταστολής απέναντι στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.  Αυτή η επίθεση δείχνει ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι να χτυπηθούν με κάθε τρόπο όσοι μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης, είναι αντίστοιχο των πρακτικών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συνεχιστεί και να ενταθεί η ομηρία και ανεργία χιλιάδων συμβασιούχων και αδιόριστων με αποτέλεσμα τα χιλιάδες κενά στα σχολεία.

          Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους του Πειραιά να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και να απαιτήσουν να παρθεί πίσω το σχέδιο νόμου. Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών στην εκπαίδευση.  Να μην απολυθεί κανένας και να γίνουν τουλάχιστον 30.000 μόνιμοι διορισμοί.  Κατάργηση του ν. 3848 και όλου του  αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου που οδηγεί σε λογικές προσόντων για τους διορισμούς.

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αττικής: Η τρομοκρατία και η κοροϊδία στο ΝΙΚΑ δεν πιάνει πια

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΟΙ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Κάλεσμα στη Παναττική συγκέντρωση 16 Ιούνη στις 10πμ στο Υπ. Οικονομικών

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ Αυτή η εγκληματική πολιτική που...

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Σχετικά με την έλλειψη νοσηλευτών στη νευροχειρουργική κλινική

Οι τραγικές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΠΑΓΝΗ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Στη Νευροχειρουργική...