Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας συμμετέχει στη σύσκεψη που διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας στις 8 Δεκέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχει  στη σύσκεψη που διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας στις 8 Δεκέμβρη 2019 στις 10:30 το πρωί, στον κινηματογράφο «Ίλιον» του οικισμού ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του Νομού και σε όλα τα εργατικά Σωματεία του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα να συμμετέχουν στην σύσκεψη.

Με την συμμετοχή μας στην σύσκεψη στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ, για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, να διασφαλιστεί το δικαίωμα τους στην εργασία πράγμα που απαιτεί, την ακύρωση των σχεδίων της παραπέρα ιδιωτικοποίησης – εκποίησης της ΛΑΡΚΟ που θα φέρει ανεργία, συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων και αυτό θα έχει άμεση συνέπεια σε διάφορα επαγγέλματα της περιοχής μας και για να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ απ’ το κράτος για τον εκσυγχρονισμό της και την παραπέρα ανάπτυξή της με τη δημιουργία της μονάδας ανοξείδωτου χάλυβα για να προσφέρει με αυτόν τον τρόπο νέες θέσεις εργασίας, χωρίς σκλαβοπάζαρο, με μόνιμη και σταθερή δουλειά και Συλλογικές Συμβάσεις, δίνοντας έτσι ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες και στη Χώρα μας συνολικά, κατοχυρώνοντας έτσι τον ορυκτό πλούτο και την αξιοποίησή του, με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού, ως λαϊκή περιουσία.

Ο αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ είναι κοινός αγώνας των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων, της περιοχής μας και όλης της χώρας.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι σας αυτούς που  μας αναγκάζουν να δουλεύουμε με εργασιακές σχέσεις λάστιχο, να σηκώνουμε λόγω της έλλειψης δομών και υπηρεσιών το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης, της φροντίδας των παιδιών μας, των ηλικιωμένων, των ΑΜΕΑ, να υποφέρουμε κι εμείς από δεκάδες επαγγελματικές ασθένειες και κινδύνους.

Στηρίζουμε ενεργά τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Συμμετέχουμε στην πλατιά  σύσκεψη που διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας.

Σας ενημερώνουμε ότι Λεωφορεία για την σύσκεψη θα αναχωρήσουν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 από την Πλατεία Πάρκου 8:00 το πρωί.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ -Παράρτημα Δυτικών Συνοικιών: Δελτίο Τύπου για την έξωση στη Πετρουπολη

Είναι ντροπή! Ούτε 20 μέρες δεν πέρασαν από την προηγούμενη απόπειρα έξωσης της οικογένειας από...

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την άθλια επιχείρηση έξωσης ηλικιωμένης, με σοβαρά προβλήματα υγείας,...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα όπως ανακοίνωσε το Ε.Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ και επιβεβαιώθηκε από την ΟΜΕ,...