Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς Ιθάκης καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην Καλλιθέα

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της Καλλιθέας όπως παλιά στους χίτες , έτσι και τώρα έστησε μπλόκο στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και τους διώχνει από κάθε γειτονιά της , που είναι βαμμένη με αίμα και θυσίες  των αλύγιστων της ταξικής  πάλης του λαού μας!

Το ΕΚΚΙ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην Καλλιθέα απέναντι σε εργαζόμενους και νεολαία. Οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν την αντιφασιστική συγκέντρωση σωματείων και φορέων της περιοχής που στόχο είχε να εμποδίσει τους ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής να πάρουν μέρος στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όση προστασία κι αν δέχονται από το κράτος και την τωρινή κυβέρνηση οι χρυσαυγίτες, το μακρύ χέρι της εργοδοσίας, η σαπίλα του ντουνιά, θα συναντούν μπλόκο σε κάθε γειτονιά!

Περισσότερα

Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας: Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση “Αλληλεγγύη στα παιδιά του Πολέμου και της Προσφυγιάς”

H Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας με την υποστήριξη του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου διοργανώνει για δεύτερη...

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας: 17 Μάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, μετά από αίτημα του ΝΤ ΑΔΕΔΥ, σωματείων...

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Για το θανατηφόρο ατύχημα

Σήμερα σε οικοδομή στον Πάνορμο συνέβη εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή...