Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση του αγώνα, με νέα απεργία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το  Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη, αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση του αγώνα, με νέα απεργία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη 2019, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ, ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. που περιλαμβάνει νέο χτύπημα σε μισθούς, συλλογικές συμβάσεις, εργασιακά δικαιώματα και επιπλέον επιχειρεί να βάλει στο γύψο τα συνδικάτα και το απεργιακό δικαίωμα.

Το Δ.Σ. καλεί  τους εργαζόμενους να δώσουν την μάχη για την  επιτυχία της απεργίας σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς.

 Να δώσουν μαζικό μαχητικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση του Ε.Κ.Α. , ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.  

Το Δ.Σ.

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων : Καταδικάζουμε την αδειοδότηση των τεσσάρων ιδιωτικών «πανεπιστημίων» από την κυβέρνηση

ΔΕ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Το Σωματείο Μισθωτών...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Συνεχίζονται οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς για το αντεργατικό νομοσχέδιο

  Κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Λέσβου με επικεφαλής τον Πρόεδρο συνάδελφο Γιάννη Ζαφειρίου περιόδευσε...

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη 14 Σεπτέμβρη στις 10.30πμ στα γραφεία του Συνδικάτου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφε – συναδέλφισσα, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής σε καλεί στη σύσκεψη που...