Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση του αγώνα, με νέα απεργία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το  Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη, αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση του αγώνα, με νέα απεργία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη 2019, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ, ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. που περιλαμβάνει νέο χτύπημα σε μισθούς, συλλογικές συμβάσεις, εργασιακά δικαιώματα και επιπλέον επιχειρεί να βάλει στο γύψο τα συνδικάτα και το απεργιακό δικαίωμα.

Το Δ.Σ. καλεί  τους εργαζόμενους να δώσουν την μάχη για την  επιτυχία της απεργίας σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς.

 Να δώσουν μαζικό μαχητικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση του Ε.Κ.Α. , ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.  

Το Δ.Σ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Με αγώνα θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας. 24ωρη απεργία στο έργο του Ελληνικού 14 Ιούλη

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 24ΩΡΗ...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Καταγγέλλουμε την καταστολή και τη βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών και εργαζομένων

Η κυβέρνηση καταφεύγει στην αστυνομική βία και καταστολή, στο ξυλοφόρτωμα φοιτητών και εργαζομένων για...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Ακόμη ένας οικοδόμος έχασε τη ζωή του

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, καταγγέλλει το νέο έγκλημα με νεκρό έναν...