Το EK Πειραιά καλεί  τους εργαζόμενους και τον λαό του Πειραιά σε μαζική συγκέντρωση 7 Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καλεί  τους εργαζόμενους και τον λαό του Πειραιά σε μαζική συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 09:00 π.μ. έξω από το Εφετείο, όπου προγραμματίζεται να συνεχιστεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Στις 7 Οκτώβρη του 2020 διαδήλωσαν έξω από το Εφετείο χιλιάδες λαού και απαίτησαν την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Κανένας μας δεν έχει ξεχάσει την προκλητική πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωσή τους. Η καταδίκη των φασιστών της Χ.Α είναι υπόθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος της χώρας μας.

Δύο χρόνια μετά, θα είναι ο ίδιος αυτός ο λαός που θα σταθεί έξω από το Εφετείο, στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, που καταθέτει εκείνη την ημέρα, και θα απαιτήσει να καταδικαστούν οι φασίστες της Χ.Α για αυτό ακριβώς που είναι. Η εργατική τάξη της χώρας μας έχει πληρώσει με το παραπάνω τις θηριωδίες των ΝΑΖΙ για αυτό και θα καταστήσουμε σαφές για άλλη μια φορά πως δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.

Η προσπάθεια που γίνεται να πέσουν στα μαλακά δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Όλοι είδαμε τι έγινε την Παρασκευή 30/9, ημέρα που συνεδρίαζε το Εφετείο. Ο καταδικασμένος Κασσιδιάρης να μοιράζει διαφημιστικά τρικάκια, ο πατέρας Πλεύρης να χαιρετά φασιστικά , και όλα αυτά με την ανοχή τόσο της έδρας όσο και της αστυνομίας, την ίδια στιγμή που το υπόλοιπο ακροατήριο και η Μάγδα Φύσσα δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα, καθώς ήταν περικυκλωμένοι από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο εργαζόμενος λαός είναι αυτός που θα στείλει τους φασίστες πίσω στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι εργατογειτονιές του Πειραιά , γέννημα θρέμμα των οποίων ήταν και ο Παύλος, έχουν αποδείξει ότι σε αυτά τα χώματα φασίστες δεν χωράνε. Το σύνθημα που φώναξαν οι εργαζόμενοι  και ο λαός του Πειραιά «έξω οι φασίστες από τις γειτονίες μας»  στο συλλαλητήριο που έγινε στην μνήμη του δολοφονημένου Παύλου, ηχεί ακόμη!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10 και ΩΡΑ 9:00 π.μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

 ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Περισσότερα

Κάλεσμα Ομοσπονδιών και Συνδικάτων Αττικής για Συλλαλητήριο 17 Δεκέμβρη στις 12.30 μμ στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,...

Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης :Καταγγελία για απόλυση συναδέλφου στην Θεσσαλονίκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης καταγγέλλει και καταδικάζει την προκλητική και εκδικητική...

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των ναυτεργατών του σωματείου ΠΕΠΡΝ

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, είναι αλληλέγγυα στον αγώνα των ναυτεργατών του σωματείου...