Το EK Πειραιά καλεί  τους εργαζόμενους και τον λαό του Πειραιά σε μαζική συγκέντρωση 7 Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καλεί  τους εργαζόμενους και τον λαό του Πειραιά σε μαζική συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 09:00 π.μ. έξω από το Εφετείο, όπου προγραμματίζεται να συνεχιστεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Στις 7 Οκτώβρη του 2020 διαδήλωσαν έξω από το Εφετείο χιλιάδες λαού και απαίτησαν την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Κανένας μας δεν έχει ξεχάσει την προκλητική πρόταση της εισαγγελέως για την αθώωσή τους. Η καταδίκη των φασιστών της Χ.Α είναι υπόθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος της χώρας μας.

Δύο χρόνια μετά, θα είναι ο ίδιος αυτός ο λαός που θα σταθεί έξω από το Εφετείο, στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, που καταθέτει εκείνη την ημέρα, και θα απαιτήσει να καταδικαστούν οι φασίστες της Χ.Α για αυτό ακριβώς που είναι. Η εργατική τάξη της χώρας μας έχει πληρώσει με το παραπάνω τις θηριωδίες των ΝΑΖΙ για αυτό και θα καταστήσουμε σαφές για άλλη μια φορά πως δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.

Η προσπάθεια που γίνεται να πέσουν στα μαλακά δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Όλοι είδαμε τι έγινε την Παρασκευή 30/9, ημέρα που συνεδρίαζε το Εφετείο. Ο καταδικασμένος Κασσιδιάρης να μοιράζει διαφημιστικά τρικάκια, ο πατέρας Πλεύρης να χαιρετά φασιστικά , και όλα αυτά με την ανοχή τόσο της έδρας όσο και της αστυνομίας, την ίδια στιγμή που το υπόλοιπο ακροατήριο και η Μάγδα Φύσσα δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα, καθώς ήταν περικυκλωμένοι από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο εργαζόμενος λαός είναι αυτός που θα στείλει τους φασίστες πίσω στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι εργατογειτονιές του Πειραιά , γέννημα θρέμμα των οποίων ήταν και ο Παύλος, έχουν αποδείξει ότι σε αυτά τα χώματα φασίστες δεν χωράνε. Το σύνθημα που φώναξαν οι εργαζόμενοι  και ο λαός του Πειραιά «έξω οι φασίστες από τις γειτονίες μας»  στο συλλαλητήριο που έγινε στην μνήμη του δολοφονημένου Παύλου, ηχεί ακόμη!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10 και ΩΡΑ 9:00 π.μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

 ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...