Για τις κινητοποιήσεις του λαού του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους και τον λαό του Ισραήλ που κινητοποιείται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου και απαιτεί να σταματήσει η επίθεση και η βαρβαρότητα στα παλαιστινιακά εδάφη και να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.

Η βία και η δολοφονία εναντίον των παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ ταυτόχρονα γίνεται βία και καταστολή εναντίον των ίδιων των ισραηλινών που εναντιώνονται στα εγκλήματα του κράτους τους.

Ο αγώνας για ειρήνη και ευημερία των λαών είναι ο κοινός αγώνας των εργαζομένων κάθε χώρας ενάντια στην αδικία και τη βία των εκμεταλλευτών. Για να μη γίνονται οι λαοί θύματα στους ανταγωνισμούς και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η τεράστια δύναμη των λαών που μπορεί να ανατρέψει και τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Περισσότερα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το συγκρότημά του στις 27 Ιούνη

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το...

Σε Λευκάδα και Ζάκυνθο Το θέατρο από εργάτες για εργάτες

Το Σάββατο 6 Ιουνίου το «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» στήνει τη σκηνή του...

Μήνυμα του ΠΑΜΕ προς το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών του Βιετνάμ (VGCL)

Αγαπητοί σύντροφοι, Το ΠΑΜΕ, εκ μέρους των συνδικάτων της Ελλάδας, απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στην...