Για τις κινητοποιήσεις του λαού του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους και τον λαό του Ισραήλ που κινητοποιείται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου και απαιτεί να σταματήσει η επίθεση και η βαρβαρότητα στα παλαιστινιακά εδάφη και να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.

Η βία και η δολοφονία εναντίον των παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ ταυτόχρονα γίνεται βία και καταστολή εναντίον των ίδιων των ισραηλινών που εναντιώνονται στα εγκλήματα του κράτους τους.

Ο αγώνας για ειρήνη και ευημερία των λαών είναι ο κοινός αγώνας των εργαζομένων κάθε χώρας ενάντια στην αδικία και τη βία των εκμεταλλευτών. Για να μη γίνονται οι λαοί θύματα στους ανταγωνισμούς και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η τεράστια δύναμη των λαών που μπορεί να ανατρέψει και τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Περισσότερα

Φωτό από τη Χορωδία και τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

Ενθουσίασε το κοινό την Κυριακή 25 Γενάρη η παρουσία της χορωδίας στο Περιστέρι και...

Για το εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα

Η έκρηξη στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα, που οδήγησε στον θάνατο μέχρι στιγμής τέσσερις...

25 Γενάρη εκδήλωση με τη χορωδία του ΠΑΜΕ

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου η χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση των Συνταξιούχων...