Για τις κινητοποιήσεις του λαού του Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους και τον λαό του Ισραήλ που κινητοποιείται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου και απαιτεί να σταματήσει η επίθεση και η βαρβαρότητα στα παλαιστινιακά εδάφη και να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.

Η βία και η δολοφονία εναντίον των παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ ταυτόχρονα γίνεται βία και καταστολή εναντίον των ίδιων των ισραηλινών που εναντιώνονται στα εγκλήματα του κράτους τους.

Ο αγώνας για ειρήνη και ευημερία των λαών είναι ο κοινός αγώνας των εργαζομένων κάθε χώρας ενάντια στην αδικία και τη βία των εκμεταλλευτών. Για να μη γίνονται οι λαοί θύματα στους ανταγωνισμούς και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η τεράστια δύναμη των λαών που μπορεί να ανατρέψει και τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...