Από την εξόρμηση στο αεροδρόμιο

Δημοσιεύτηκε στις


ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛΩΣΗ της Αγάπης Καρούση, αντιπροέδρου του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στη Σελεκτ στο αεροδρόμιο

 

Συνδικάτα που πρωτοστατούν στην οργάνωση της Γενικής Απεργίας στις 9 Νοέμβρη πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί εξόρμηση στο Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, καλώντας εργαζόμενους και επιβάτες να μην πληρώσουμε ξανά και ξανά για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Με την ανακοίνωσή τους αλλά και με τα μεγάφωνα που στήθηκαν έξω από τις αίθουσες αναχωρήσεων, τα Συνδικάτα ανέδειξαν την αναγκαιότητα να γίνει η οργή μας δύναμη διεκδίκησης και ελπίδας.

Ξένοι επισκέπτες που ταξίδευαν για τη χώρα τους επιβεβαίωσαν ότι οι μαζικοί αγώνες και οι  μεγάλες απεργίες σε πολλές χώρες όπως στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ολλανδία, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στις ΗΠΑ δείχνουν ότι η εργατική τάξη δεν είπε την τελευταία της λέξη και ότι οι λαοί θα γράψουν την δική τους ιστορία, τις δικές τους εξελίξεις.

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών του Σαν Αντόνιο της Χιλής 

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών στο λιμάνι του Σαν Αντόνιο της Χιλής....

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...