Για τη συνάντηση του ΠΑΜΕ με την Εθνική Συνομοσπονδία της Αιγύπτου

Δημοσιεύτηκε στις

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ και το κλαδικό σωματείο Ενέργειας συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρόεδρο και τον Ταμία της ETUF – Εθνική Συνομοσπονδία της Αιγύπτου. Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζόμενων Ελλάδας και Αιγύπτου και των συνδικάτων τους, η ανάγκη κοινής παρέμβασης του ΠΑΜΕ και της ETUF στην ελληνική και την αιγυπτιακή κυβέρνηση για τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των Αιγύπτιων εργατών στην Ελλάδα.

Εκφράστηκε η αμέριστη αλληλεγγύη στους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας που επλήγησαν από τους σεισμούς, με την τεράστια συμβολή των συνδικάτων στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τους εργάτες τόσο της Ελλάδας, όσο και της Αιγύπτου.

Τέλος οι δύο πλευρές κατέληξαν στην ανάγκη στενότερης επαφής λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ισχυροποίηση των συνδικάτων και της ΠΣΟ στις δύο χώρες και στην ευρύτερη περιοχή.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών!

ΦΩΤΟ

https://flic.kr/s/aHBqjAskVe

Περισσότερα

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στο Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ στη Βραζιλία(ΦΩΤΟ)

Στη Βραζιλία στις 1 και 2 Μάρτη συνεδριάζει το Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ για...

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c