Για τη μήνυση από τον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) στον πρόεδρο του συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας

Δημοσιεύτηκε στις

Με μία προσωπική απόφαση του Διοικητή στην πλάτη του ΔΣ της ΔΥΠΑ κατατέθηκε εν κρυπτώ μήνυση εις βάρος του προέδρου του συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας για την παρέμβαση σωματείων που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΥΠΑ με θέμα την ενεργοποίηση του ποινολογίου των ανέργων.

Ο Διοικητής οχυρωμένος πίσω από το αξίωμα του νόμιμου εκπροσώπου της ΔΥΠΑ λειτουργεί ως ανώτατη αρχή που αποφασίζει ο ίδιος τι θα μπαίνει και τι όχι στην ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων, προσπερνώντας προτάσεις μελών του ΔΣ και άλλων οργάνων της ΔΥΠΑ. Με τη μήνυση προς τον πρόεδρο του συνδικάτου Οικοδόμων ενεργεί εκπροσωπώντας όλο το ΔΣ χωρίς το ίδιο να γνωρίζει τις κινήσεις του, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο της μήνυσης στην οποία αναφέρονται ψεύδη.

Συνειδητά δε θέλησε να βάλει ως θέμα την προσωπική του απόφαση για μήνυση στις σταθερές-εβδομαδιαίες συνεδριάσεις του ΔΣ από τον Οκτώβρη ως σήμερα παρόλο που στη σημερινή σύνθεση του ΔΣ υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2 εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι οποίοι έμαθαν για αυτή την εξέλιξη ύστερα από την κλήση του προέδρου του συνδικάτου οικοδόμων στο Πταισματοδικείο.

Η προσπάθεια εκφοβισμού δεν πρόκειται να περάσει!

Καμία καταστολή δε θα αναστείλει τη δράση των συνδικάτων!

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου έχουν οριστεί στις 9.30πμ

Στις 9:30 πμ έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια, την Τετάρτη 28 Φλεβάρη. Συγκεκριμένα,...

Περιοδείες, Συσκέψεις, εξορμήσεις ενόψει της απεργίας (Φωτό)

Εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν ριχτεί στη μάχη της απεργίας στις 28 Φλεβάρη και πραγματοποιούν...

Απεργιακή κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους φωτογραφίες και βίντεο από την απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν χθες...