Τα υλικά Χρυσαυγήτικης λογικής που κυκλοφόρησε η ΓΣΕΕ για την Πρωτομαγιά

Δημοσιεύτηκε στις

 Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος – Κιουτσούκης – Βασιλόπουλος – Καραγεωργόπουλος) κυκλοφόρησε αφίσα και ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά. Πρόκειται για υλικά που λερώνουν το νόημα της Πρωτομαγιάς και συκοφαντούν τις διεκδικήσεις και τον αγώνα των εργαζομένων.

Σπαταλούν τα χρήματα από τις εισφορές των εργαζομένων για να εκδίδουν ανακοινώσεις εμετικές, που θα μπορούσαν να φέρουν την υπογραφή της Χρυσής Αυγής.

Τέτοια κείμενα Χρυσαυγήτικης λογικής πρέπει να πεταχτούν στα σκουπίδια.

Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα να δώσουν αποφασιστική απάντηση με τη μαχητική τους παρουσία στις συγκεντρώσεις των εργατικών κέντρων, των ομοσπονδιών και των συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις.

Στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 10.30 το πρωί.

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...