Τα Σωματεία  Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

0

Τα Σωματεία  Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και ενημερώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στον αγώνα του σωματείου τους, των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Γιατί ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Γιατί πρέπει να γίνει αγώνας των εργατών όλης της χώρας, του κάθε πατριώτη που αγαπάει τη χώρα του πασχίζοντας να τη δει να πορεύεται στο δρόμο της προόδου!

Συμμετέχουμε στην μεγάλη σύσκεψη όλων των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ, την Πέμπτη 21 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στον οικισμό του εργοστασίου στη Λάρυμνα για το συντονισμό και την οργάνωση του αγώνα ενάντια στο έγκλημα της κυβέρνησης, που σταματά τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και απολύει τους εργαζόμενους χωρίς καμία διασφάλιση.

Θέμα της πλατιάς σύσκεψης φορέων και συλλόγων της περιοχής: «ΛΑΡΚΟ ανοιχτή, εργασία για όλους, καμιά έξωση από τους οικισμούς, καμιά παραπέρα μείωση των αποδοχών». Δίνοντας κοινή αγωνιστική απάντηση στο εγκληματικό τελεσίγραφο της κυβέρνησης, ότι, στη 1 Αυγούστου σταματά την παραγωγική δραστηριότητα και ανοίγει την πόρτα των απολύσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους με τη παρουσία τους

Ο αγώνας τους για το μεροκάματο, για την ζωή, είναι και δικό μας αγώνας.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ, ΚΡΑΤΑΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ 

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ‘77 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.