Για τα σημερινά άθλια σχόλια στον ΣΚΑΙ

Δημοσιεύτηκε στις

Από το πρωί στο ΠΑΜΕ και σε εργατικά σωματεία δεχόμαστε δεκάδες τηλέφωνα διαμαρτυρίας για τα σημερινά συκοφαντικά σχόλια των 2 γνωστών κυβερνητικών κλόουν που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΙ, αναφέροντας στο θέμα που αφορούσε τη χθεσινή δίκη για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο που συγκλόνισε τη χώρα πριν ένα χρόνο, ότι το ΠΑΜΕ στηρίζει τους διακινητές!!!

Προσπαθώντας να συγκαλύψουν αυτό το έγκλημα και να ξεπλύνουν τις κυβερνητικές ευθύνες για την πολιτική και επιχειρησιακή διαχείριση του ναυαγίου που οδήγησε στον υδάτινο τάφο εκατοντάδες μετανάστες, γυναίκες και παιδιά, υπερασπίζονται χωρίς προσχήματα, την πολιτική που έχει μετατρέψει τη θάλασσα σε θάλασσα νεκρών.

Είναι τιμή να πιάνουν με αυτό το ύφος και με αυτή τη γλώσσα όσους βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατατρεγμένους και ανέδειξαν την αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που ενισχύει το δουλεμπόριο ανθρώπων με πλωτά φέρετρα-σκυλοπνίχτες και κάνει πιο επικίνδυνες τις διαδρομές, μετατρέποντας τη Μεσόγειο σε υδάτινο νεκροταφείο.

Περισσότερα

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής...

Παρέμβαση του Σ. Πουλικόγιαννη στον «Αθήνα 98,4» για την απεργία 30 Οκτώβρη

Στη Διεθνή Ημέρα Δράσης των λιμενεργατών την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, με αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις...

Για το νέο σιδηροδρομικό έγκλημα στην Ισπανία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του νέου πολύνεκρου...