Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ, καταδικάζουν την δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ, καταδικάζουν τις συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, τις μαζικές αεροπορικές επιδρομές τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα τους δεκάδες νεκρούς.

Η προκλητικότητα του Ισραήλ γίνεται με την στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε  και με την ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που διαρκώς αναπτύσσει  πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές σχέσεις με τους φονιάδες  του Ισραήλ.

Το Ισραήλ κατέχει παράνομα παλαιστινιακά εδάφη. Έχει επιβάλει  ένα ρατσιστικό καθεστώς απαρτχάιντ στο εσωτερικό του. Κλέβει τον πλούτο της παλαιστινιακής γης και δολοφονεί τον παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για την ζωή του.

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, να καταδικάσουν την δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να απαιτήσουμε:  

  • Άμεση υλοποίηση της απόφασης της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.
  • Να σταματήσουν οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις καθώς και η πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ , που συνεχίζει και εμβαθύνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

 

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Καταγγέλουμε την προκλητική απόφαση των ΚΕ.Π.Α. Χαλκίδας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕ.Π.Α. - ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας: Κάλεσμα στα συλλαλητήρια 6 Σεπτέμβρη και 8 Σεπτέμβρη

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΤΙΣ 5.30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΝΘ ΔΕΥΤΕΡΑ...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Θεσσαλονίκης: Οι φοιτητές με τους αγώνες μας θα πούμε την τελευταία λέξη

Συνέντευξη Τύπου στις Α΄ Φοιτητικές Εστίες Θεσσαλονίκης προχώρησαν χθες οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της πόλης,...