Τα δικαιώματα των γυναικών είναι αδιαπραγμάτευτα!

Δημοσιεύτηκε στις

Την στιγμή που παράγεται ασύλληπτος πλούτος και η επιστήμη κάνει άλματα και μπορεί να λύσει τεράστια προβλήματα της κοινωνίας οι εργαζόμενοι ζούμε την κλιμάκωση του αυταρχισμού, της καταστολής, της αντιδραστικοποίησης.

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις δείχνει ότι η αντίδραση και ο σκοταδισμός είναι η φυσική εξέλιξη ενός συστήματος που στηρίζεται στην αδικία και την εκμετάλλευση. Ενός συστήματος που στην προσπάθεια του να διαφυλάξει την κερδοφορία των λίγων θα θρέφει και θα καλλιεργεί ότι πιο αντιδραστικό και οπισθοδρομικό, τραβώντας την κοινωνία προς τα πίσω.

Για αυτές τις εξελίξεις είναι τεράστιες οι ευθύνες και δυνάμεων που τώρα παρουσιάζοντας ως υπερασπιστές των δικαιωμάτων των γυναικών και της προόδου, αλλά χρόνια τώρα χάιδευαν τα αυτιά σε ακροδεξιές, φασιστικές δυνάμεις, τσάκιζαν τα δικαιώματα των εργαζομένων γυναικών και έστρωναν το έδαφος για τις σημερινές εξελίξεις.

Το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση κατακτήθηκε ως συνέχεια μεγάλων εργατικών και κοινωνικών αγώνων για την ισοτιμία και τα δικαιώματα των γυναικών.

Δεν θα γυρίσουμε στον Μεσαίωνα!

Υπερασπιζόμαστε τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών!

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να τραβήξει η κοινωνία προς τα μπρος και να στείλει αυτούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Περισσότερα

Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους ανθρακωρύχους της Σόμα στην Τουρκία

Αδέλφια, Με βαθιά θλίψη και οργή μάθαμε για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα ορυχεία της...

Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 19.30 στο Σύνταγμα

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΡΟΥΜΠΙΟ! ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ...

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα! Να τους...