Τετάρτη, Ιούλιος 17

Σύσκεψη σωματείων πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στις 20 Μάρτη για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

image_pdfimage_print

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους αντιπροσώπους  του Ε.Κ.Α , τα  Δ.Σ. των σωματείων μελών του και τους εργαζόμενους της περιοχής την Τετάρτη 20 Μάρτη  και ώρα 6:30  μ.μ. σε σύσκεψη με θέμα :  Ενημέρωση  για τις αθλιότητες  της συνδικαλιστικής  μαφίας  για το 37ο  Συνέδριο  της Γ.Σ.Ε.Ε.  , στο οποίο ποτέ δεν προσήλθαν , παρά τις  προσπάθειες  της  ΔΑΣ ( ΠΑΜΕ) για 4 ημέρες . Οι αντιπρόσωποι  της πλειοψηφίας  της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ – ομάδα Βασιλόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ)  δεν προσήλθαν  ποτέ  για να ξεκινήσει  το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε.  Με μεθόδους  μαφίας, μοιράζοντας τις κάρτες αντιπροσώπων  οι καμαριέρες, χωρίς να βγουν επιτροπές , χωρίς να συνεδριάσουν τα όργανα για νομιμοποίηση  των αντιπροσώπων,   προσπάθησαν  να κάνουν ένα συνέδριο  νόθο και μακριά από τις ανάγκες  της εργατικής τάξης δίνοντας, για άλλη μια φορά , διαπιστευτήρια  στους βιομήχανους, τραπεζίτες , εφοπλιστές , επιχειρηματικούς ομίλους   ότι θα κάνουν τα πάντα  για να περάσουν τα σχέδιά τους.

Η καταλυτική παρέμβαση  των αντιπροσώπων  της ΔΑΣ απέτρεψε να γίνει  ένα συνέδριο  με μαϊμού  αντιπροσώπους  ( 53 τον αριθμό) , με εργοδότες , πρώτο και καλύτερο  τον πρόεδρο  της ΟΙΥΕ Καραγεωργόπουλο, πρόεδρο επιχειρηματικής εταιρείας  και άλλους  αντιπροσώπους Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών .

Σ’ αυτή  την κατεύθυνση  ουσιαστική ήταν η συμβολή  της εργατικής τάξης  όλης της χώρας  και η συμμετοχή  των εργαζομένων στις  συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα  όλες τις ημέρες.

Η εργατική τάξη  έχει ανάγκη  από συνέδρια που θα προωθούν τα προβλήματα της  και θα οργανώνουν τον αγώνα για την επίλυσή τους . Αυτό μπορεί να γίνει μόνο  με συνδικάτα  ταξικά  και όχι εργοδοτικά.

Το σύνθημα   «Γ.Σ.Ε.Ε. εργατών και όχι εργοδοτών»  πρέπει να μπολιάσει  τους εργαζόμενους παντού σ’ όλους τους χώρους δουλειάς , σ’ όλους τους κλάδους

ΤΟ Δ.Σ.

Comments are closed.