Σύσκεψη για τη ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

Με μαζική συμμετοχή και αγωνιστικό πνεύμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8 Δεκέμβρη στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, η σύσκεψη που διοργάνωσε το Συνδικάτο μας. Η συμμετοχή των εργαζομένων, αντιπροσωπειών συνδικάτων, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και συλλόγων από την Στερεά Ελλάδα αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες μας.

Στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και στο δικαίωμα του στη ζωή και στη δουλειά αποφασίστηκε να δοθεί αγωνιστική απάντηση στα σχέδια για ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, με πρώτο βήμα την κάθοδο στην Αθήνα και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στις αρχές του Γενάρη.

Η σύσκεψη ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δεκάδων εργατών που έχουν χάσει τη ζωή τους στα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης . Αμέσως μετά ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου μας, Νίκος Ρήννας απεύθυνε χαιρετισμό καλωσορίσματος.(…)

Ολόκληρη την ανακοίνωση του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας για τη σύσκεψη διαβάστε εδώ.

Δείτε παρακάτω τις υπόλοιπες ομιλίες-παρεμβάσεις:

Την ομιλία του Αν. Κορέτζελου πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ (δείτε εδώ), του Γ. Καζά γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ (δείτε εδώ),του Χ.Σμυρνιώτη από το Σωματείο Εργαζομένων ΙΓΜΕ(δείτε εδώ),του Κ.Ηλιού από το Κλαδικό Σωματείο Μετάλλου Κεντρική Μακεδονίας(δείτε εδώ),του Ν.Μπούρα προέδρου Συλλόγου Επαρχίας ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς(δείτε εδώ),του Χ.Οικονόμου συνταξιούχου και για χρόνια προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου της ΛΑΡΚΟ(δείτε εδώ),του Αλ.Αλεξόπουλου προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαμίας(δείτε εδώ),της Χρ.Ζάρκα εκ μέρους των συλλόγων και των ομάδων της ΟΓΕ στην περιοχή(δείτε εδώ).

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Περισσότερα

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Για την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ στην επιχείρηση «ΜΟΡΦΗ Ε.Π.Ε» (Μπιρμπάκος) στα  Άνω Λιόσια

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες . Το ΔΣ του Συνδικάτου μας υπέγραψε στις 28/3/2023 συλλογική σύμβαση εργασίας για...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Με τον αγώνα μας θα δώσουμε λύσεις

Η Α’ Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μάρτη...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Όχι στις πολεμικές εμπλοκές

Όχι στις πολεμικές Εμπλοκές Η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ που πραγματοποιήθηκε στις...