Συσκέψεις – Συζητήσεις για την επιτυχία της Απεργίας στις 24 Σεπτέμβρη

image_pdfimage_print

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

            Το ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δυναμώσουν την επαφή τους με τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και επιχείρηση. Να οργανώσουν συσκέψεις, συζητήσεις, περιοδείες παντού, για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα στις 24 Σεπτέμβρη.

            Ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τους εργαζόμενους ξεκινούν στον κλάδο των Δήμων.

            Το κλαδικό συνδικάτο πραγματοποιεί τις παρακάτω συζητήσεις και περιοδείες:

Αύριο Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη σε εργαζόμενους: στους παιδικούς σταθμούς Αγ. Παρασκευής, στο αμαξοστάσιο Πετρούπολης, στα δύο δημαρχεία Αγ. Αναργύρων – καματερού, στους Οικοδόμους, το Δημαρχείο και σε έναν παιδικό σταθμό στα Βριλήσσια, σε παιδικούς σταθμούς, σε ΚΕΠ και ΚΑΠΗ στο Πέραμα, σε δύο ΚΕΠ, στο νεκροταφείο και στο δεύτερο ΚΑΠΗ στην Ηλιούπολη, στο Γκαράζ και στο Δημαρχείο Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη σε εργαζόμενους: στο Αμαξοστάσιο και στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, στους Παιδικούς σταθμούς της Πετρούπολης, στους παιδικούς σταθμούς των Αγίων Αναργύρων, στην Καθαριότητα στο Πέραμα, στην Αποθήκη και σε δύο παιδικούς σταθμούς στην Πεντέλη, στο Πράσινο, στο Δημαρχείο και σύσκεψη σε εργαζόμενους του ΟΑΕΔ στη Φιλαδέλφεια, στο Δημαρχείο στον Άγιο Δημήτριο, σε παιδικούς σταθμούς στην Ηλιούπολη, σε παιδικούς σταθμούς στη Λυκόβρυση Πεύκη και θα γίνει Γενική Συνέλευση Εργαζομένων στην Ελευσίνα.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη σε εργαζόμενους: στο Δημαρχείο Πετρούπολης, στο Αμαξοστάσιο, το Πράσινο και τα Τεχνικά Συνεργεία των Αγίων Αναργύρων, στο Αμαξοστάσιο και στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στην Καθαριότητα, το Δημοτολόγιο και το Δημαρχείο Καλλιθέας, στο Αμαξοστάσιο στον Άγιο Δημήτριο και θα γίνει Γενική Συνέλευση Εργαζομένων στον Ασπρόπυργο Μάνδρα.

 

Comments are closed.