Συντονιστική Επιτροπή Συμβασιούχων Καθαριστριών Υπ. Οικονομικών : 14 Ιούνη Συγκέντρωση έξω από το Υπ. Οικονομικών στις 10 π.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

Οι συμβασιούχες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών πραγματοποιούμε συγκέντρωση έξω από το Υπ. Οικονομικών (Νίκης 2-4 Σύνταγμα) την Δευτέρα 14/06/2021 στις 10 π.μ.

Οι 150 απολυμένες-οι συμβασιούχες καθαρίστριες και καθαριστές του Υπ. Οικονομικών συνεχίζουμε απτόητες-οι τις κινητοποιήσεις μας, που έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, για επιστροφή μας στην δουλειά και μονιμοποίηση των θέσεων εργασίας μας.

Οι συμβασιούχες-οι  καθαρίστριες-τες του Υπ. Οικονομικών που λήγουν οι συμβάσεις μας και μένουμε χωρίς δουλειά, δεν είμαστε αναλώσιμα υλικά. Έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας στο Υπουργείο Οικονομικών, για πολλά χρόνια με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις και μια απίστευτη εργασιακή ομηρία ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας παρόλο που βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν λήξουν οι συμβάσεις μας. Αγωνιζόμαστε για να την ζωή και την δουλειά μας, Αγωνιζόμαστε να μην περάσουμε στην ανεργία και την ανέχεια, Αγωνιζόμαστε για να μην αντικατασταθούμε από ιδιωτικά συνεργεία που στοιχίζουν ακριβότερα στον φορολογούμενο πολίτη. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την μετατροπή των συμβάσεων μας σε αορίστου χρόνου.

 

 

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι ναυτεργάτες απεργούν στις 3 Ιούλη για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής

ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Φτάνει πια! Δεν θα παίζουμε τις ζωές μας κορώνα-γράμματα! Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Απόλυση μάνας παιδιών με αναπηρία από το Γενικό Κρατικό

Απέλυσαν για μία ακόμη φορά καθαρίστρια μάνα δυο παιδιών με βαριά αναπηρία την ΑΚ...