Συντονιστική Επιτροπή Συμβασιούχων Καθαριστριών Υπ. Οικονομικών : 14 Ιούνη Συγκέντρωση έξω από το Υπ. Οικονομικών στις 10 π.μ.

0
image_pdfimage_print

Οι συμβασιούχες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών πραγματοποιούμε συγκέντρωση έξω από το Υπ. Οικονομικών (Νίκης 2-4 Σύνταγμα) την Δευτέρα 14/06/2021 στις 10 π.μ.

Οι 150 απολυμένες-οι συμβασιούχες καθαρίστριες και καθαριστές του Υπ. Οικονομικών συνεχίζουμε απτόητες-οι τις κινητοποιήσεις μας, που έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, για επιστροφή μας στην δουλειά και μονιμοποίηση των θέσεων εργασίας μας.

Οι συμβασιούχες-οι  καθαρίστριες-τες του Υπ. Οικονομικών που λήγουν οι συμβάσεις μας και μένουμε χωρίς δουλειά, δεν είμαστε αναλώσιμα υλικά. Έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας στο Υπουργείο Οικονομικών, για πολλά χρόνια με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις και μια απίστευτη εργασιακή ομηρία ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας παρόλο που βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν λήξουν οι συμβάσεις μας. Αγωνιζόμαστε για να την ζωή και την δουλειά μας, Αγωνιζόμαστε να μην περάσουμε στην ανεργία και την ανέχεια, Αγωνιζόμαστε για να μην αντικατασταθούμε από ιδιωτικά συνεργεία που στοιχίζουν ακριβότερα στον φορολογούμενο πολίτη. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την μετατροπή των συμβάσεων μας σε αορίστου χρόνου.

 

 

Share.

Comments are closed.