Συντονιστική Επιτροπή ΚΕΣΝΕ/Μηχανικών – Παράσταση διαμαρτυρίας με συμβολικό αποκλεισμό της πύλης του υπουργείου Ναυτιλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Παράσταση διαμαρτυρίας με συμβολικό αποκλεισμό της πύλης του υπουργείου Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε από μετεκπαιδευόμενους του ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών, για τη συνεχιζόμενη κοροϊδία του υπουργείου στο οξυμμένο πρόβλημα των ελλείψεων εκπαιδευτικών.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού, ο κ.Βιδάλης αναίρεσε τη δέσμευση του υπουργού, που μας είχε αναφέρει στις 13 Σεπτέμβρη, ενημερώνοντας ότι θα υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας με αντιπροσωπεία ωρομίσθιων συνταξιούχων ναυτοδιδασκάλων.

Η αβεβαιότητα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι κύκλοι μαθημάτων συνεχίζεται, τινάζουν στον αέρα τον επαγγελματικό σχεδιασμό του κάθε συναδέλφου, που είναι σήμερα στο ΚΕΣΕΝ αλλά και των συναδέλφων για τους επόμενους κύκλους φοίτησης.

Επιτέλους η κυβέρνηση, ο υπουργός Ναυτιλίας, να  αναλάβουν τις ευθύνες τους, δίνοντας ΤΩΡΑ συγκεκριμένη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς σε ετοιμότητα, η Συντονιστική Επιτροπή θα ενημερώσει για τις εξελίξεις και συλλογικά θα αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θήβας : Όχι στο νομοσχέδιο που συνεχίζει να υποβαθμίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Θήβας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση σε σημερινή του συνεδρίαση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ...

Σωματεία Λήμνου: Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λήμνου 1η Δεκέμβρη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ (από την πλευρά των εξωτερικών ιατρείων) ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης:Η Υγεία είναι λαϊκό δικαίωμα, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12.00...