Κυριακή, 5 Απριλίου

Συντονιστική Επιτροπή ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών : Με αφορμή το πρόβλημα των εγγραφών καλούμε τους συνάδελφους Μηχανικούς να συμμετέχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 17 Οκτώβρη στις 09:45 στο μικρό Αμφιθέατρο της σχολής.

image_pdfimage_print

Επανερχόμαστε για το οξυμμένο πρόβλημα που αναδείξαμε και στη Γενική Συνέλευση στις 12 Σεπτέμβρη, για τις εγγραφές των συναδέλφων στη παρακολούθηση κύκλων μαθημάτων για την απόκτηση των διπλωμάτων Α’ και Β’ Μηχανικών.

Συγκεκριμένα το ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών σε ανακοίνωση στις 27 Σεπτέμβρη 2019 αναφέρει ότι για την απόκτηση του διπλώματος του Α’ Μηχανικού υπάρχει πληρότητα των θέσεων μέχρι και το κύκλο  που αρχίζει στις 18 Δεκέμβρη 2019, παραπέμποντας τους συναδέλφους να παρακολουθήσουν τον κύκλο που έχει στις 7 Φλεβάρη 2020!!!

Αντίστοιχα για την απόκτηση του διπλώματος του Β’ Μηχανικού σε ανακοίνωση του ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών στις 9 Οκτώβρη, αναφέρει ότι υπάρχει πληρότητα των θέσεων μέχρι και τους κύκλους  που αρχίζουν στις 13 Νοέμβρη 2019, παραπέμποντας τους συναδέλφους να παρακολουθήσουν τους κύκλους που έχει στις 7 Φλεβάρη 2020!!!

Το αποτέλεσμα είναι δεκάδες Μηχανικοί να αποκλειστούν από την εγγραφή στους επόμενους κύκλους μαθημάτων, προκαλώντας τους 

προβλήματα στον οικονομικό και επαγγελματικό προγραμματισμό τους, ενώ αποτελεί τροφή στα τρωκτικά της ιδιωτικής εκπαίδευσης 

Αυτή η κατάσταση έρχεται και σε αντίθεση με την εφαρμογή του κανονισμού σπουδών του ΚΕΣΕΝ,  που αναφέρει στο άρθρο 7, παρ. 2 «οι εγγραφές λήγουν δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε εκπαιδευτικού κύκλου».

Με αφορμή το πρόβλημα των εγγραφών καλούμε τους συνάδελφους Μηχανικούς να συμμετέχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΚΕΣΕΝ/ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ την Πέμπτη 17 Οκτώβρη στις 09:45 στο μικρό Αμφιθέατρο της σχολής.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ         ΕΠΙΤΡΟΠΗ         ΚΕΣΕΝ/ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

 

Comments are closed.