Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Πάλι σε πλειστηριασμό τα ελάχιστα περιουσιακά στοιχεία οικογένειας αναπήρων

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοι τη Τρίτη στις 11π.μ. έξω από τη DOVALUE (Κύπρου 27, Μοσχάτο).

Απαιτούμε να μην γίνει ο πλειστηριασμός αποθήκης 34 τ.μ. στη Κολοκυνθού, του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου που αποδίδει εισόδημα από ενοίκιο, σε οικογένεια από τη Λάρισα, εκτός του πενιχρού επιδόματος αναπηρίας των 360,00 €.

Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο πλειστηριασμός, που σε περίπτωση που γίνει θα σπρώξει στην απόλυτη εξαθλίωση την οικογένεια, που ο πατέρας Ι.Π. και η κόρη Μ.-Ε. Π. είναι ανάπηροι.

Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που αρνείται να υλοποιήσει το αίτημα του αγωνιστικού αναπηρικού κινήματος, για την οριστική απαγόρευση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας αλλά και της επαγγελματικής στέγης για τις οικογένειες αναπήρων.

Τα showτης Κυβέρνησης περί προστασίας των ευάλωτων οικογενειών ΑμεΑ, διαψεύδονται δραματικά από την ίδια σκληρή πραγματικότητα των πλειστηριασμών από τις τράπεζες και τα funds.

Συνάδελφοι

Είμαστε δυνατοί όταν είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Όπως νικήσαμε και σε άλλες περιπτώσεις με τον αγώνα μας και την αλληλεγγύη, θα τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 24 Ιούνη

Όλοι στην πανελλαδική απεργία του κλάδου την Τετάρτη 24 Ιούνη για την υπογραφή κλαδικής...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης. Καμία διεύρυνση ωραρίου

Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης!   Καμία διεύρυνση ωραρίου ! Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει σε εμάς...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ιωαννίνων: 24 Ιούνη Απεργία για συλλογικές συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις

24 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...