Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων:  Για την απαράδεκτη σύλληψη Παλαιστίνιου διαδηλωτή από την Ελληνική Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε στις

           Το πρωί της Τρίτης 07/11//2023 η αστυνομία επικαλούμενη το άρθρο 141 του Ποινικού Κώδικα (όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών), προχώρησε στη σύλληψη ενός 22χρονου παλαιστινίου, ο οποίος προχώρησε στο «τεράστιο έγκλημα» του να υψώσει στην μεγαλειώδη κινητοποίηση της Κυριακής 05/11/2023 για το αιματοκύλισμα στη Γάζα, την παλαιστινιακή σημαία ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ  ελληνική.

          Αυτή η απαράδεκτη, άδική και κατάπτυστη ενέργεια εις βάρος του Παλαιστίνιου διαδηλωτή βρίσκει απέναντι, σύσσωμο το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα και όλο το λαό μας.

          Εμείς είμαστε χέρι – χέρι με τον χιλιοβασανισμένο λαό της Παλαιστίνης και στεκόμαστε πλάι στον δίκαιο αγώνα του. Η Κυβέρνηση και τα ακροδεξιά παπαγαλάκια της, χρησιμοποιώντας fake news, αγκαλιάζει και δέχεται τα εύσημα από το κράτος –δολοφόνο του Ισραήλ.

          Προειδοποιούμε , πως ο λαός δεν τρομοκρατείται από τέτοιου είδους ενέργειες και πως θα συνεχίσουμε να υψώνουμε κεφάλι και να στεκόμαστε αλληλέγγυα στο λαό της Παλαιστίνης αλλά και σε όποιον καταπατούν τα δικαιώματα του, όποιον έχει  ανάγκη και σε όποιον αντιστέκεται.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας – Σωματεία Αττικής: Πρόσκληση σε εκδήλωση ημερίδα 8 Μάρτη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΗΜΕΡΙΔΑ «Δυναμώνουμε τον αγώνα για προστασία της εργαζόμενης γυναίκας και μέτρα υγείας &  ασφάλειας στους...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Εμπνεόμαστε από την ιστορία του γυναικείου και εργατικού κινήματος

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και στην ανισοτιμία

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΙΜΙΑ Σας προσκαλούμε: Την Κυριακή 8 Μάρτη στις...