Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων : Επιστολή προς την Υπ. Κοινωνικής Συνοχής για τον πλειστηριασμό σπιτιού ΑΜΕΑ στην περιοχή Θυμαράκια

Δημοσιεύτηκε στις

Παρά τις διακηρύξεις σας μια ακόμα οικογένεια με ανάπηρο παιδί αθλητή με διακρίσεις (τον Σπύρο) κινδυνεύει να πεταχτεί στο δρόμο .

Σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωπος της «αγοράστριας – εταιρείας» εμφανίστηκε στην οικογένεια ζητώντας τα κλειδιά του σπιτιού της γιατί άκουσον – άκουσον το σπίτι αγοράστηκε σε πλειστηριασμό.

Σταματήστε τώρα το έγκλημα! Δεν μπορεί μια οικογένεια με ανάπηρο παιδί αλλά και κάθε λαϊκή οικογένεια να πετιέται στο δρόμο επειδή έτσι το θέλουν τα κοράκια των funds. Μια οικογένεια εργατών που τσακίστηκε μέσα στην κρίση και δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το δάνειό της σύμφωνα με τους όρους των τραπεζών και των funds.

Οφείλετε ως υπουργείο και ως κυβέρνηση να πάρετε όλα τα αναγκαία μέτρα για να κατοχυρωθεί το σπίτι στον Σπύρο και την οικογένειά του.

Οι ανάπηροι, οι γονείς & κηδεμόνες μαζί με την γειτονιά και τους φορείς διαδήλωσαν την προηγουμένη εβδομάδα ότι το σπίτι του Σπύρου είναι ολωνών! Είμαστε σε ετοιμότητα, προειδοποιούμε σε κάθε κατεύθυνση, με τον αγώνα μας, με την αλληλεγγύη μας, με τα ίδια τα κορμιά μας, θα υπερασπίσουμε το σπίτι του Σπύρου στην οδό Διομήδους Κυριακού στην περιοχή Θυμαράκια.

Η νίκη του λαού της Ελευσίνας με την κατοχύρωση του σπιτιού στην Διονυσία, η ματαίωση δεκάδων πλειστηριασμών κάτω από την παρέμβαση των φορέων – των συνδικάτων μας δίνουν κουράγιο. Θα νικήσουμε, το σπίτι του Σπύρου στην περιοχή Θυμαράκια θα μείνει σε αυτόν και την οικογένειά του.

Περισσότερα

Συλλυπητήριο μήνυμα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την απώλεια του συναδέλφου Θανάση Γκώγκου

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο ΠΑΜΕ και το ταξικό...

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας αποχαιρετά τον συνάδελφο Θανάση Γκώγκο

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Σχετικά με τη φημολογούμενη έλευση του κρουαζιερόπλοιου «CROWN IRIS» για πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης στα Ναυπηγεία Χαλκίδας.

Τις τελευταίες ημέρες, από δημοσιεύματα στον Τύπο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πληροφορούμαστε πως...