Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων : Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

Βρισκόμαστε δίπλα στους απεργούς της COSCO που από το πρωί βρίσκονται αντιμέτωποι με όργιο καταστολής επειδή ζητάνε το αυτονόητο τον 21ο αιώνα!

Να ληφθούν μέτρα προστασίας για να μπορούν να γυρίσουν σπίτι τους μετά τη βάρδια, αύξηση μεροκάματου για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Ο αγώνας τους δίνει ελπίδα στον λαό ! Οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες και οι οικογένειές τους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους απεργούς!

 

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Να παρθεί πίσω η απόλυση στον ΑΔΜΗΕ

Καταγγέλλουμε την αναίτια απόλυση συναδέλφου από τον ΑΔΜΗΕ. Ο συνάδελφος εργαζόταν ως οδηγός για...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Ξέρουμε ότι μόνο με τον οργανωμένο – πανελλαδικά συντονισμένο αγώνα μας μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε

Η δυναμική κινητοποίηση των Φοιτητικών Συλλόγων στο Υπουργείο Παιδείας ήταν μία πρώτη αποφασιστική απάντηση!...