Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Ν. Καβάλας: Για την άνανδρη επίθεση στον Πρόεδρο του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών

Δημοσιεύτηκε στις

Οι Συνεργαζόμενες  Συνταξιουχικές Οργανώσεις  Ν. Καβάλας  καταδικάζουν με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άνανδρη επίθεση των φασιστοειδών και τον ξυλοδαρμό του προέδρου του σωματείου Ναυπηγοξηλουργών  στην Αθήνα.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και τιμωρία των ενόχων. Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες.

Όταν το εργατικό κίνημα κάνει βήματα, έχει κατακτήσεις ή ζορίζει τις κυβερνήσεις έρχεται αντιμέτωπο είτε με τους κατασταλτικούς- αντιδραστικούς  νόμους των κυβερνήσεων είτε «πιάνουν δουλειά» οι σκοτεινές  φασιστικές δυνάμεις. Αυτή τη δουλειά στο πρόσφατο παρελθόν την χρεώθηκαν  τα τάγματα εφόδου της «Χρυσής Αυγής» και ειδικά στο Πέραμα.  Δεν πιστεύουμε ότι είναι διαφορετικοί αυτοί που χτύπησαν  το συνάδελφο πρόεδρο των ξυλουργών.

Να είναι όμως σίγουροι όλοι τους ότι το κίνημα δεν κάνει πίσω. Πάει μπροστά και θα τους πετάξει πάλι στο «καναβάτσο»

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Συνάδελφοι, το μέγεθος του εγκλήματος που έχει συντελεστεί διαχρονικά στη Δυτική Αττική επιβεβαιώνεται και...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Ανακοίνωση για τη λευκή νύχτα

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, εργαζόμενε-η στην αγορά της Μυτιλήνης, Για άλλη μια χρονιά, ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης...