Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Ν. Αχαΐας: Δίνουμε μαχητικό παρόν στο συλλαλητήριο των Συνταξιούχων 22 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιούχων χαιρετίζει όλους τους συνταξιούχους που συμμετείχαν στη μεγάλη πανεργατική πανελλαδική απεργία.

Ξεσηκωνόμαστε γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι, γιατί ξέρουμε από την πείρα μας τόσα χρόνια ότι δεν υπάρχει άλλη δύναμη από τον αγώνα που μπορεί να βάλει φρένο στο κατήφορο. Όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν από το 2011 μέχρι και σήμερα ο σκοπός τους είναι πως να εξυπηρετήσουν τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Δυναμώνουμε τον αγώνα, την ενότητά μας, απορρίπτοντας τα ψίχουλα και τα επιδόματα πείνας. Δίνουμε μαχητικό μαζικό παρόν στο μεγάλο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Συνταξιούχων στα Προπύλαια στην Αθήνα, την Παρασκευή 22 Νοέμβρη και δηλώνουμε συμμετοχή στα σωματεία μας μέχρι αύριο (Πέμπτη 21 Νοέμβρη) το μεσημέρι. Τα λεωφορεία είναι δωρεάν.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΤΣΑ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΤΑΕ-ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ-ΟΣΕ-ΔΕΚΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΠΕΙΡΑΙΑ “ΜΕΤΑΞΑ”: Για την κυβερνητική φιέστα

Για την κυβερνητική φιέστα  Άλλη μια φιέστα, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού, έστησε η διοίκηση, με...

Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας: Κοροϊδία χωρίς τέλος ΜΑΠ ανύπαρκτα, 3ετίες θαμμένες και δικαιολογίες της ντροπής στο Δήμο  Χαλανδρίου

Στη χθεσινή παρέμβαση του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών/ών Αθήνας στον Δήμο Χαλανδρίου, μαζί με συναδέλφισσες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή

Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή Με συμμετοχή ρεκόρ μέχρι...