Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Λέσβου: Κάλεσμα για τα Τέμπη

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 28 Φλεβάρη του 2025 κλείνουν 2 χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας και κυρίως νέοι άνθρωποι.

Στα 2 αυτά χρόνια όχι μόνο δεν έχουν βρεθεί και τιμωρηθεί οι ένοχοι, αλλά το αντίθετο, γίνονται συνεχώς προσπάθειες συγκάλυψης αυτού του εγκλήματος.

Γίνεται προσπάθεια να αποκρυφτεί ότι η πολιτική που βάζει το επιχειρηματικό κέρδος πάνω από όλα είναι η βασική αιτία και γι’ αυτό το έγκλημα και για τα άλλα καθημερινά εγκλήματα σε βάρος του εργαζόμενου λαού.

Το κέρδος είναι αυτό που και στους συνταξιούχους στερεί το «οξυγόνο» για να ζήσουμε έτσι όπως μας αξίζει με τις σημερινές δυνατότητες.

Καλούμε λοιπόν να είναι μαζική – μαχητική η παρουσία των συνταξιούχων στις συγκεντρώσεις (Μυτιλήνη Πλατεία Σαπφούς και στην Καλλονή Πάρκο Βασιλειάδη ) και στις πορείες την Παρασκευή  28/2/2025  στις 11.00 το πρωί.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ:

ΙΚΑ  – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΕΛΤΑ –  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ ΛΕΣΒΟΥ– ΟΤΕ

Περισσότερα

ΕΛΕΠΑ -Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού: Ιστορικός περίπατος στην Καισαριανή 9 Μάη

Περίπατος στα βήματα της ιστορίας Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και το Κλαδικό Σωματείο...

Σωματείο Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων- Πλυντηρίων Πειραιά “Η Αργώ”: Κάλεσμα στη συγκέντρωση 27 Απρίλη στο Υπ. Οικονομικών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ

Στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στους ΟΤΑ – Κάλεσμα σε εργαζόμενους και γονείς να...