Συνεχίζουμε την έκφραση αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των πυροπλήκτων, οι οποίοι σήμερα βιώνουν τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών.

Το εργατικό κίνημα της Ελλάδας, αλλά και εργαζόμενοι από πολλές χώρες, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυροπλήκτων και οργάνωσαν ένα τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προσφορά αίματος, αλλά και οικονομική βοήθεια.

Από τις χρηματικές προσφορές εργαζομένων και συνδικάτων συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό, το οποίο το ΠΑΜΕ θα παραδώσει τις επόμενες μέρες στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής και στην Επιτροπή Αγώνα Πυροπλήκτων.

Το ΠΑΜΕ ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους για την συνεισφορά τους και ειδικά τους εργαζόμενους και τα σωματεία από Τουρκία, Γαλλία, Γερμανία για την σημαντική τους βοήθεια.

Καθώς οι ανάγκες και τα προβλήματα των πυροπλήκτων παραμένουν μεγάλες, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συνεχίσουν το μεγάλο αυτό έργο της υλικής και οικονομικής βοήθειας προς τα θύματα των πυρκαγιών.

Δύναμη μας Η Οργάνωση – Όπλο μας Η Αλληλεγγύη

Περισσότερα

Στήριξη στον αγώνα των γονιών των θυμάτων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, απεργού πείνας και δίψας που έχασε τον γιο του...

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Από το Παρίσι ως την Αθήνα Όλοι στα συνδικάτα – Όλοι στους δρόμους – Όλοι στην απεργία!

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργάτες και εργάτριες της Γαλλίας, τα συνδικάτα τους,...