Συνεχίζεται η συγκέντρωση αλληλεγγύης στα γραφεία του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεχίζουμε-Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο ευχαριστεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τα συνδικάτα της Αττικής και της επαρχίας για την συγκλονιστική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα για συγκέντρωση υλικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους.

Η ανταπόκριση του εργατόκοσμου είναι συγκινητική. Μέσα στο δεκαπενταύγουστο και τον καύσωνα δεν σταματούν οι εργαζόμενοι να καταφθάνουν στο ΠΑΜΕ και να παραδίδουν υλικά και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια. Ακόμη περισσότερα είναι τα τηλέφωνα με νέες προσφορές που συγκεντρώνονται από Συνδικάτα στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.

Το ΠΑΜΕ θα παραδώσει αύριο, Παρασκευή 13 Αυγούστου την πρώτη δόση υλικής βοήθειας στο Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυροπλήκτων στην Εύβοια. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης.

Δευτέρα – Παρασκευή  από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΜΕ

Περισσότερα

Νέο εργοδοτικό και κρατικό έγκλημα στην Κόρινθο – Εργοδοσία και κυβέρνηση έχουν μετατρέψει τους χώρους δουλειάς σε σφαγεία εργατών!

Λίγες μόλις μέρες μετά τη μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο σκραπ στον Ασπρόπυργο, με έναν...

46 χρόνια μετά η Σωτηρία Βασιλακοπούλου είναι παρούσα στους αγώνες ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων

Στα εργοστάσια, στους χώρους δουλειάς, συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μία, ο κόσμος του...

Ανακοίνωση για το νομοσχέδιο για τα επαγγελματικά ταμεία

Το νέο νομοσχέδιο για τα Επαγγελματικά Ταμεία, που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι...