Συνεχίζεται η μεγάλη Απεργία των Γάλλων Εργατών

Δημοσιεύτηκε στις

Η μεγάλη Απεργία των εργαζομένων της Γαλλίας που ξεκίνησε χτες, 5 Δεκέμβρη, συνεχίζεται με τεράστια συμμετοχή και επιτυχία. Οι συγκεντρώσεις σε περισσότερες από 200 πόλεις, σε όλη την Γαλλία έφτασαν ιστορικά νούμερα συμμετοχής. Στο Παρίσι 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι, στην Μασσαλία 150.000 και ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι, με μαζικές συνελεύσεις έπαιρναν αποφάσεις συνέχισης και κλιμάκωσης.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, που βρίσκεται στην Γαλλία συμμετείχε στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο Παρίσι στις 5 Δεκέμβρη. Την Παρασκευή 6 Δεκέμβρη, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε στην Απεργιακή περιφρούρηση στον σταθμό λεωφορείων της περιοχής Τραπ-Βερσαλλιών, στα προάστια του Παρισιού ενώ στην συνέχεια θα παραβρεθεί σε Συνελεύσεις εργαζομένων και δράσεις των τοπικών συνδικάτων μεταφέροντας το μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας.

ΦΩΤΟ: https://flic.kr/s/aHsmJP5AJ5

Στο σάιτ του ΠΑΜΕ θα μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο από τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων της Γαλλίας 

Περισσότερα

Άρθρο του Σωτήρη Πουλικόγιαννη στo Dnews για τις ΣΣΕ

Για τα παραμύθια της κυβέρνησης, των εργοδοτικών ενώσεων και της ξεπουλημένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ...
00:10:57

Παρέμβαση της Ντ.Γκογκάκη στο Alpha Radio 989 για τις ΣΣΕ(AUDIO)

Παρέμβαση της Ντίνας Γκογκάκη, προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, για τις ΣΣΕ

Άρθρο του Γ. Στεφανάκη, Προέδρου Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Αττικής στην ΕΦΣΥΝ

Η «κοινωνική συμφωνία»–έκτρωμα και η ώρα της αντεπίθεσης Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του...