Συνεχίζεται η μεγάλη Απεργία των Γάλλων Εργατών

Δημοσιεύτηκε στις

Η μεγάλη Απεργία των εργαζομένων της Γαλλίας που ξεκίνησε χτες, 5 Δεκέμβρη, συνεχίζεται με τεράστια συμμετοχή και επιτυχία. Οι συγκεντρώσεις σε περισσότερες από 200 πόλεις, σε όλη την Γαλλία έφτασαν ιστορικά νούμερα συμμετοχής. Στο Παρίσι 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι, στην Μασσαλία 150.000 και ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι, με μαζικές συνελεύσεις έπαιρναν αποφάσεις συνέχισης και κλιμάκωσης.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, που βρίσκεται στην Γαλλία συμμετείχε στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο Παρίσι στις 5 Δεκέμβρη. Την Παρασκευή 6 Δεκέμβρη, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε στην Απεργιακή περιφρούρηση στον σταθμό λεωφορείων της περιοχής Τραπ-Βερσαλλιών, στα προάστια του Παρισιού ενώ στην συνέχεια θα παραβρεθεί σε Συνελεύσεις εργαζομένων και δράσεις των τοπικών συνδικάτων μεταφέροντας το μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας.

ΦΩΤΟ: https://flic.kr/s/aHsmJP5AJ5

Στο σάιτ του ΠΑΜΕ θα μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο από τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων της Γαλλίας 

Περισσότερα

Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 1η Οκτώβρη. Στα σκουπίδια το νομοσχέδιο για το 13ωρο

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 13ΩΡΟ ΔΕ...

Από το Παρίσι ως την Αθήνα Όλοι στα συνδικάτα – Όλοι στους δρόμους – Όλοι στην απεργία!

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργάτες και εργάτριες της Γαλλίας, τα συνδικάτα τους,...