Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας : Συμπληρώνονται φέτος 85 χρόνια απ την ίδρυση του Συνδικάτου μας .

0
image_pdfimage_print

85 χρόνια … πως η ανάγκη γίνεται ιστορία…

Συμπληρώνονται φέτος 85 χρόνια απ την ίδρυση του Συνδικάτου μας .

Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτής της επετείου,  θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο .

Στην εκδήλωση μας θα συμμετέχουν ο μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοίλης , το συγκρότημα ‘’ΠΑΠΡΙΚΑ’’ , η χορωδία Αργυράδων (με πρόγραμμα  αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη ),  υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Μπόχαλη   και με την τιμητική συμμετοχή  του γιού του Μίκη , Νίκου Θεοδωράκη .

 Στην εκδήλωση θα τιμηθούν πρώην συνάδελφοι αγωνιστές για την προσφορά τους στους αγώνες του Συνδικάτου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ‘’φίλοι’’ και εχθροί ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την αρνητική συγκυρία για το εργατικό κίνημα, προέβλεψαν  την διάλυση των συνδικάτων και την εξαφάνιση των εργατικών αγώνων.

Όμως χούντες , πόλεμοι , μνημόνια, διωγμοί , αντιλαϊκές και φιλολαϊκές εξουσίες , δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ιστορία να γράφεται.

85 χρόνια το συνδικάτο είναι εδώ  τώρα πιο δυνατό από ποτέ και αύριο ακόμη πιο δυνατό , γιατί είναι η ανάγκη που γράφει την ιστορία.

Επειδή για μας η ιστορία τροφοδοτεί με πείρα και διδάγματα το μέλλον βαδίζουμε  πάνω στις στέρεες βάσεις των διαχρονικών αγώνων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος , διεκδικώντας την ζωή που μας αξίζει.

Έχει λοιπόν μεγάλη αξία για μας να προσεγγίσουμε τα σημεία της εξέλιξης του συνδικάτου  μας και των αγώνων του μέσα στον χρόνο .

Γι αυτό πραγματοποιούμε εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια από την ίδρυση του.

Με την συμμετοχή μας αναδεικνύουμε την δύναμη μας , ενισχύουμε το συνδικάτο μας , τιμάμε τους αγώνες του κλάδου και πιέζουμε για αποδοχή των αιτημάτων μας

                              Πρόγραμμα εκδήλωσης

7.30 – 8.00  Προσέλευση

8.00 – 8.30 Έναρξη και τιμητική διάκριση αγωνιστών του  

                  συνδικάτου

8.30 Καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Share.

Comments are closed.