Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζ. Επισιτισμού – Τουρισμού Ξενοδοχείων Κέρκυρας: Μεγάλη συμμετοχή και παράταση στις εκλογές του Συνδικάτου

Δημοσιεύτηκε στις

  Με μεγάλη αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων έκλεισε σήμερα η κάλπη των εκλογών του συνδικάτου.

Στις εκλογές έχουν λάβει μέρος μέχρι σήμερα 1517 συνάδελφοι, δηλαδή 511 περισσότεροι από τις εκλογές του 2017 που είχαν ψηφίσει συνολικά 1006.

Η εφορευτική επιτροπή μετά από αίτημα των εργαζομένων αποφάσισε την παράταση της εκλογικής διαδικασίας για το Σάββατο 29 Αυγούστου και την Δευτέρα 31 Αυγούστου στο Εργατικό Κέντρο. Η διαδικασία θα διαρκέσει και για τις δυο μέρες από τις 11 το πρωί έως τις 7μμ το απόγευμα.

Οι συνάδελφοι καλούνται να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο το συνδικάτο τους με μαζική συμμετοχή και τις δυο τελευταίες μέρες των εκλογών όπως και τις προηγούμενες.

 

Περισσότερα

Κάλεσμα ΟΙΥΕ για συγκέντρωση στο Allou Fan Park σήμερα στις 15:00 – Οι απολύσεις δεν θα περάσουν

Η απεργία πέτυχε! Το Allou! Fun Park δεν λειτούργησε! Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων χαιρετίζει τη...

Απεργία των εργαζομένων στο Allou Fun Park(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Απεργία ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Allou Fun Park με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης...

ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Απεργία 12 Μάη στα Φορτηγά – Οχηματαγωγά πλοία στο λιμάνι του Κερατσινίου

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, στον απεργιακό αγώνα των...