Τρίτη, 2 Μαρτίου

Συνδικάτο Ξενοδ/λων, Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Κέρκυρας : Ψήφισμα από την κινητοποίηση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ

Οι εργαζόμενοι του κλάδου συγκεντρωθήκαμε σήμερα 15 Γενάρη στον ΟΑΕΔ Κέρκυρας.

Απαιτούμε την άμεση πληρωμή των επιδομάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ , την αύξηση του επιδόματος στα 600 ευρώ, την παράταση της καταβολής του μέχρι ο άνεργος να εργαστεί και την ένταξη όλων των ανέργων στην επιδότηση ανεργίας.

Παράλληλα και εν όφει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού σχετικά με την σύναψη κλαδικής ΣΣΕ των Ξενοδοχοϋπαλλήλων όλης της χώρας, τονίζουμε ότι δεν εξουσιοδοτούμε κανέναν να υπογράψει για εμάς δυσμενέστερους όρους σύμβασης απ τους ήδη υφιστάμενους όρους, όπως και την επανάληψη του άρθρου 4 της προηγούμενης σύμβασης που παραβιάζει το 5θήμερο, 8ωρο.

Προειδοποιούμε την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και τους ξενοδόχους ότι η παραπάνω θέση αποτελεί για μας κόκκινη γραμμή για την τουριστική σαιζόν 2021.

Στο ενδεχόμενο να επιχειρήσουν την υποβάθμιση των δικαιωμάτων και των εισοδημάτων μας είτε με υπογραφή , είτε αυθαίρετα, θα μας βρουν το καλοκαίρι που έρχεται στις πόρτες των ξενοδοχείων τους.

Comments are closed.