Το Συνδικάτο τύπου και χάρτου προχώρησε σε συνελεύσεις σε μια σειρά χώρους για την προετοιμασία και επιτυχία της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα στις 26 Φλεβάρη.
Από τα Οινόφυτα μέχρι τον Πειραιά, τα μεσόγεια ως τον Ασπρόπυργο, σε δεκάδες εργοστάσια συζητήθηκε η ανάγκη να πάρουμε οι εργαζόμενοι στα δικά μας χέρια την υπόθεση την προστασία απέναντι στην ακρίβεια, μείωση του ΦΠΑ, διεκδίκησης συμβάσεων με αυξήσεις για όλους.
Χαρακτηριστικά έχουν μοιραστεί πάνω από χίλια φύλλα της εφημερίδας του συνδικάτου και ανακοινώσεις με το κάλεσμα για την συγκέντρωση.
Σήμερα στη συνέλευση των εργαζομένων στην επιχείρηση “Veridos- Ματσουκης”μίλησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του κλάδου Παναγιώτης Κατάρας που κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και ο πρόεδρος του κλαδικου συνδικάτου Θανάσης Φωτόπουλος που στάθηκε στην ανάγκη διεκδίκησης επιχειρησιακής ΣΣΕ.
Με απόφαση της συνέλευσης των εργατών και εργατριών η σωματειακή επιτροπή που θα εκλεγεί το επόμενο διάστημα, μαζί με το Συνδικάτο θα καλέσει την διεύθυνση της επιχείρησης σε διαπραγμάτευση για την υπογραφή σύμβασης.
Τέλος εγκρίθηκε το ψήφισμα του συνδικάτου ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας στους ανταγωνισμούς στην Ουκρανία.