Συνδικάτο Τύπου Χάρτου : Μάχη για την προετοιμασία και την επιτυχία της απεργίας

0
image_pdfimage_print

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ ΕΔΩΣΕ  ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ , ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «LASERECO- ΑΛ. ΧΑΝΑΣ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ  ΑΨΗΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ «ΠΡΩΤΡΟΠΕΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ «ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ 10ΩΡΑ» , « ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» ΚΛΠ.

Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ.

Share.

Comments are closed.