Συνδικάτο Τύπου Χάρτου : Για απόλυση εργαζόμενης

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ του Συνδικάτου μας,  καταγγέλλει την εργοδοσία της επιχείρησης «ΜΟΡΝΟΣ» στη Θήβα (ομίλου Φιλίππου), για την απόλυση εργαζόμενης.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων  και καλούμε την εργοδοσία να πάρει πίσω την απόλυση και να δεχθεί την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις για τα μέλη μας στο τμήμα της «χάρτινης»  , αλλά και για όλους τους εργαζόμενους του εργοστασίου.

Τώρα χρειάζεται να οργανώσουμε την διεκδίκηση με βάση τις ανάγκες των εργαζόμενων και γι’ αυτό καλούμε το ΔΣ του επιχειρησιακού  σωματείου στη σύσκεψη του Συνδικάτου μας το Σάββατο 21 Μάη στις 6 το απόγευμα στα γραφεία μας.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Χαιρετισμός για τον πολυήμερο αγώνα των αγροτών

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Χαιρετίζουμε τον πολυήμερο, μαζικό, ενωτικό αγώνα των...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για την παρέμβαση του σωματείου σε κατάστημα της επιχείρησης Σκλαβενίτη στο Παγκράτι

Εργαζόμενοι από το κατάστημα της Φιλολάου στο Παγκράτι ήρθαν σε επαφή με το Σύλλογο...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Εκλέχτηκε η νέα 15μελής διοίκηση

Ολοκληρώθηκε το 35ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου και στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 11...