Συνδικάτο Τύπου Χάρτου : Για απόλυση εργαζόμενης

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ του Συνδικάτου μας,  καταγγέλλει την εργοδοσία της επιχείρησης «ΜΟΡΝΟΣ» στη Θήβα (ομίλου Φιλίππου), για την απόλυση εργαζόμενης.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων  και καλούμε την εργοδοσία να πάρει πίσω την απόλυση και να δεχθεί την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις για τα μέλη μας στο τμήμα της «χάρτινης»  , αλλά και για όλους τους εργαζόμενους του εργοστασίου.

Τώρα χρειάζεται να οργανώσουμε την διεκδίκηση με βάση τις ανάγκες των εργαζόμενων και γι’ αυτό καλούμε το ΔΣ του επιχειρησιακού  σωματείου στη σύσκεψη του Συνδικάτου μας το Σάββατο 21 Μάη στις 6 το απόγευμα στα γραφεία μας.

 

Περισσότερα

Νομαρχιακό Τμήμα Χίου ΑΔΕΔΥ: Καταγγελία για την τιμωρία των δύο στρατευμένων νέων

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά! Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας, που υπηρετούν...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Απόφαση συμμετοχής στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης – Υμηττού: Κανένας φαντάρος και αξιωματικός έξω από τα σύνορα

Το Δ.Σ. του Σωματείου καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να επιβάλλει...