Συνδικάτο Τύπου Χάρτου : Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο στις 4 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. για την οργάνωση της απεργίας

0
image_pdfimage_print

Τώρα να σημάνει συναγερμός σε όλο τον κλάδο σε κάθε χώρο δουλειάς.

Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο με τις σωματειακές επιτροπές και εργαζόμενους την Τετάρτη 4/11/2020 στις 6:30 μμ στα γραφεία του Συνδικάτου με θέμα την οργάνωση της απεργιακής απάντησης στους σχεδιασμούς κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας.

Κυβέρνηση και ΣΕΒ πιστεύουν ότι βρήκαν την ευκαιρία για να πιάσουν στον ύπνο τους εργαζόμενους και να περάσουν το αντεργατικό νόμο του αιώνα.

Ενώ με ευθύνη κυβέρνησης και μεγάλου κεφαλαίου οι χώροι δουλειάς μετατρέπονται σε εστίες υπερμετάδοσης του ιού , ενώ οι εργοδότες κάνουν «πάρτι» με τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης, ενώ το δημόσιο σύστημα υγείας έχει σαρωθεί από τις επιλογές της κυβέρνησης, ενώ οι εργαζόμενοι και ο λαός βιώνουν την αντεργατική λαίλαπα , έρχεται τώρα η κυβέρνηση να καταργήσει το 8ωρο-5θήμερο, την ταξική συνδικαλιστική δράση , το δικαίωμα στην απεργία.

Δε φτάνει ο πτωχευτικός νόμος, με τον οποίο αρπάζουν λαϊκά σπίτια και εισοδήματα. Δε φτάνει η ανεργία που εκτοξεύτηκε. Δε φτάνει ο νόμος που βάζει σε γύψο τις διαδηλώσεις. Ήρθε και ο “εκσυγχρονισμός” της κυβέρνησης και του ΣΕΒ:

10ωρη δουλειά, 200 ευρώ μισθός. Αυτός είναι ο εκσυγχρονισμός!

ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !

Share.

Comments are closed.