Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στην εταιρεία FULGOR

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του συνδικάτου καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης που δέχονται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία FULGOR του ομίλου Στασινόπουλου από τον εργολάβο του συνεργείου ΑΓΑΤΣΑΣ.

Με εκβιασμούς και τελεσίγραφα να “αποσυρθούν” από το αναφαίρετο δικαίωμά τους να συμμετέχουν στις εκλογές του σωματείου τους, ο εργολάβος ΑΓΑΤΣΑΣ – κατ’ εντολή του Στασινόπουλου – προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να βάλει εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση.

Η συγκεκριμένη στάση της εργοδοσίας την οποία έχουν αντιμετωπίσει οι εργαζόμενοι σε μια σειρά χώρους και του δικού μας κλάδου δείχνει τον φόβο που προκαλεί στην μεγάλη εργοδοσία η προοπτική της όλο και μεγαλύτερης οργάνωσης στα ταξικά προσανατολισμένα συνδικάτα.

Δείχνει ότι οι εργοδότες τα βρίσκουν σκούρα όταν οι εργαζόμενοι οργανωμένα βάζουν μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες τους και δεν δέχονται σαν κανονικότητα σήμερα τα πετσοκομμένα μεροκάματα και την κατακρεούργηση των εργασιακών και συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων.

Σαν συνδικάτο καταδικάζουμε την εκδικητική απόλυση στην οποία προχώρησε η εργοδοσία την Πέμπτη 16/10 και δείχνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων στηρίζοντας όλες τις μορφές αγώνα που θα αποφασίσουν μέσω του συνδικάτου τους ώστε να διεκδικήσουν όλα τους τα δικαιώματα.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Εκλέχτηκε η νέα 15μελής διοίκηση

Ολοκληρώθηκε το 35ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου και στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 11...

Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια στην Κ. Μακεδονία: 23 Γενάρη όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΔΕΔΑ Απεργούμε

Παρασκευή 23/1 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Το Σωματείο μας κλιμακώνει τον αγώνα...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Χανίων: Ανακοίνωση για τη στήριξη των αγροτών

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου τροφίμων και ποτών Νομού Χανίων χαιρετίζει τον μεγαλειώδη, πρωτοφανή σε...