Συνδικάτο Τύπου Χάρτου : 6 Μάη απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στο Σύνταγμα, για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

0
image_pdfimage_print

Το ΔΣ του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου αποφάσισε σε συνεδρίαση του, την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας του κλάδου στις 6 Μάη και απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στο Σύνταγμα, για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και να τιμηθούν οι θυσίες των πρωτοπόρων του Σικάγο, των καπνεργατών της Θεσσαλονίκης, οι 200 της Καισαριανής, κόντρα στις κυβερνητικές-εργοδοτικές μεθοδεύσεις και προετοιμασίες για τις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα.

Το ΔΣ αποφάσισε σχέδιο δράσης για το αμέσως επόμενο διάστημα, με εξορμήσεις, συνελεύσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι του κλάδου και οργανωμένα, να απαντήσουμε στις νέες επιθέσεις ενάντια στην εργατική τάξη.

Αποφάσισε επίσης και καλεί εργαζόμενους και σωματειακές επιτροπές σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη στις 5:30 μ.μ., για να δοθεί πρώτο μήνυμα προς την κυβέρνηση, να μην τολμήσει να φέρει προς ψήφιση το αντεργατικό της έκτρωμα.

Όλοι και όλες στην απεργία την Πέμπτη 6 Μάη στις 10:00 π.μ. στο Σύνταγμα!

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα!

Όλοι και όλες στο υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 22 Απρίλη στις 5:30 μ.μ.

Share.

Comments are closed.