Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Βοιωτίας : Περιοδεία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας unilever στο Σχηματάρι μπροστά στην απεργία

0

Περιοδεία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας unilever στο Σχηματάρι πραγματοποίησε το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ν.Βοιωτίας το πρωί της Τρίτης με επικεφαλής τον Άρη Βενιζέλο μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου και μέλος του ΔΣ του εργατικού κέντρου Θήβας.

Η επίσκεψη είχε στόχο να καλέσει τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία για την Πέμπτη 30/06 με βασικό στόχο την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον κλάδο που προβλέπει αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα.

Το Συνδικάτο όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με την Ομοσπονδία πραγματοποίησε περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς ώστε να εκφραστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία. Θα είναι μια πρώτη δυναμική απάντηση των εργατών στα προσχήματα και τα κωλύματα που χρησιμοποιούν οι μεγαλοεργοδοσίες ώστε να καθυστερήσει ή να μην υπογραφεί ΣΣΕ στον κλάδο.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.