Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Ν. Βοιωτίας : Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην PIPELIFE

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενες – οι στην ‘PIPELIFE’ στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα σας και κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία για την διεκδίκηση των θέσεων εργασίας σας ύστερα και από την αιφνιδιαστική απόφαση της εταιρείας για το κλείσιμο του εργοστασίου ( μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες κερδοφόρας λειτουργίας στην Ελλάδα ) πετώντας στο δρόμο πάνω από 70 οικογένειες εν μέσω πανδημίας και νέα οικονομική κρίση.
Η απόφαση της εταιρείας πατάει πάνω στην πολιτική της κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που μέσα από μειώσεις μισθών, καταπάτηση δικαιωμάτων κ.α. έχουν σαν αποτέλεσμα χιλιάδες εργαζόμενοι να οδηγούνται στην φτώχεια και την ανεργία.
Στην περιοχή μας το έχουμε ζήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, εργοστάσια να κλείνουν με μόνο σκοπό το κυνήγι του κέρδους όπως το πρόσφατο παράδειγμα της ‘SCHNEIDER’.
Το Συνδικάτο μας θα βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους της ‘PIPELIFE’ βλέποντας τον αγώνα σας σαν να είναι και δικός μας αγώνας.

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ

AΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΡΟΥΜΠΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Ανεπιθύμητος ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο

Ανεπιθύμητος ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας  καλεί τους συνάδελφους οικοδόμους,...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο. Καμιά εμπλοκή στους πολέμους ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ

Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο! Καμιά εμπλοκή στους πολέμους ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ! Την ώρα που ο...