Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Ν. Ημαθίας – Πέλλας : Περιοδεία σε διαλογητήρια και κονσερβοποιία των δύο νομών

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών με επικεφαλής το Γραμματέα και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συνδικάτου Ημαθίας – Πέλλας περιόδευσαν στις 30-31 Μάρτη σε διαλογητήρια και κονσερβοποιία των δύο Νομών. Οι χώροι τους οποίους επισκέφθηκαν οι συνδικαλιστές είναι : ΑΛΜΗ, ΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ.

Έγινε ενημέρωση από πλευράς συνδικαλιστών στους εργαζόμενους για τις ανατροπές που έρχονται στα εργασιακά με τη καθιέρωση 10ωρης απασχόλησης ,  χωρίς επιπλέον αμοιβή για τις δύο επιπλέον ώρες για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης , για τις μεγάλες ελλείψεις στις δομές Υγείας των δύο Νομών . Τόνισαν την ανάγκη  να ενταθεί ο αγώνας για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Να μη ξαναζήσουμε τις περσινές οδυνηρές καταστάσεις με τους εκατοντάδες νοσούντες στους μεγάλους χώρους δουλειάς.

Η Ομοσπονδία και το Συνδικάτο καταγγέλλουν τις εργοδοσίες ALTERA και ΝΕΑ EXFRUIT , που με πρόσχημα την πανδημία αλλά και με αυθαίρετο τρόπο απαγόρευσαν την είσοδο των συνδικαλιστών στους δύο αυτούς χώρους εργασίας. Η Ομοσπονδία και το συνδικάτο καλούν τους εργαζόμενους σε ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση στο συνδικάτο να γίνει πιο ισχυρό και πιο μαζικό .

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...