Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Ηρακλείου: Για την επίθεση στους εργαζόμενους στη Μαλαματίνα

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!

Το Συνδικάτο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα που δίνουν παλικαρίσια οι εργαζόμενοι της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Οι εργάτες απεργούν διεκδικώντας την ανάκληση της απόλυσης 15 συναδέλφων τους και την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η διοίκηση της εταιρίας απαντά με αδιαλλαξία, τρομοκρατία και απεργοσπάστες. Έχει σύμμαχο την κυβέρνηση και το νομοθετικό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει, το οποίο λύνει τα χέρια στην εργοδοσία.

Σήμερα η κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο λειτουργώντας σαν μπράβος της εργοδοσίας και στέλνοντας τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους απεργούς που διεκδικούν δουλειά για όλους με δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους!

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους απεργούς της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και δηλώνουμε πως η τρομοκρατία κράτους και εργοδοσίας θα σπάσει πάνω στην οργάνωση των εργαζομένων, πάνω στην αποφασιστική πάλη τους και στην ταξική αλληλεγγύη όλης της εργατικής τάξης. Θα μας βρίσκουν απέναντί τους!

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής: Για το Στρατηγικό Σχέδιο Μετασχηματισμού 2023–2027, των ΕΛΤΑ

ΓΙΑ ΤΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ 2023–2027» ΤΩΝ ΕΛΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ –...

Δ.Α.Σ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων- Επισιτισμού: Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία να οργανώσουν τον αγώνα για Συλλογική Σύμβαση

Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία να οργανώσουν τον αγώνα για Συλλογική Σύμβαση με ουσιαστικές αυξήσεις...

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Αττικής: Τα 13ωρα που ονειρεύονται η κυβέρνηση και τα αφεντικά να τα ξεχάσουν

Τα 13ωρα που ονειρεύονται η κυβέρνηση και τα αφεντικά να τα ξεχάσουν! Η κυβέρνηση της...