Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας Βοιωτίας: Νίκη στον αγώνα των εργατών στην AVRAMAR

Δημοσιεύτηκε στις

ΓΙΑ 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ AVRAMAR ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Οι συνάδελφοι στην AVRAMAR μέσα στο κατακαλόκαιρο δίνουν μεγάλη μάχη εδώ και 5 εβδομάδες με δίωρες στάσεις εργασίας και στις τρεις βάρδιες για να αποσπάσουν αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα.

Η αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί ενισχύει τον αγώνα των συναδέλφων.

Μέσα σε αυτόν τον αγώνα έχει δυναμώσει η ενότητά τους παρά τις προσπάθειες της εργοδοσίας να τους διασπάσει ώστε να σταματήσουν τον αγώνα τους και να μην διεκδικούν.

Η εργοδοσία με μεγάλη δυσκολία καλύπτει τις ανάγκες της (τα αποθέματα είναι στο μηδέν) πιθανά αυξάνοντας την παραγωγή σε άλλα τμήματα πανελλαδικά αλλά ακόμα και αυτή η λύση έχει κοντά ποδάρια γιατί η χαμένη παραγωγή είναι αναγκαία ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η εργοδοσία δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων γιατί σκέφτεται το αύριο, ότι η ικανοποίηση των αιτημάτων θα είναι ένα κακό προηγούμενο. Ένα παράδειγμα που μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι στην AVRAMAR καθώς η εταιρεία έχει εγκαταστάσεις πανελλαδικά και είναι γενικός κανόνας οι χαμηλοί μισθοί και η αγανάκτηση των συναδέλφων γιατί δεν βγαίνει ο μήνας.

Το Συνδικάτο μας από την πρώτη στιγμή στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων.

Η AVRAMAR εδώ και τώρα να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων. Καλούμε τα σωματεία του κλάδου της Εύβοιας να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ AVRAMA

Περισσότερα

Σωματεία – Φορείς Καβάλας: Κάλεσμα σε σύσκεψη 18 Φλεβάρη για το έγκλημα στα Τέμπη

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι Στις 28/2/2026 συμπληρώνονται 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη,  που στοίχισε την...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: 13 Φλεβάρη σύσκεψη για τον συντονισμό του αγώνα

Συμμετέχουμε στην Σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων της πόλης! Συντονίζουμε τον αγώνα μας. Ενάντια στην...

Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας: Όλοι στα συλλαλητήρια 26 και 28 Φλεβάρη

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές και τα συναφή Επαγγέλματα Δίνουμε μαζικά το παρόν : Στη...