ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ AVRAMAR ΕΥΒΟΙΑΣ
Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν για μία ακόμα φορά οι συνάδελφοι στις εγκαταστάσεις της AVRAMAR στην Εύβοια ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους για αυξήσεις στους μισθούς και τα δικαιώματα.
Πραγματοποιούνται δίωρες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες στο εργοστάσιο παραγωγής ιχθυοτροφών όπου οι μισθοί είναι παγωμένοι εδώ και πολλά χρόνια.
Αυτή η κατάσταση, ειδικά στο συγκεκριμένο τμήμα, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που έχουν εφαρμόσει όλες οι κυβερνήσεις ενάντια στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με τις οποίες αμείβονταν οι συνάδελφοι εκεί (κλαδικές, ομοιοεπαγγελματικές) σύμφωνα και με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι κινητοποιήσεις των συναδέλφων στην AVRAMAR πέρα της πίεσης που ασκούν στην εργοδοσία της επιχείρησης για να ικανοποιήσει τα αιτήματα του σωματείου είναι και συμβολή στη συνολική μάχη που δίνουμε οι εργαζόμενοι του κλάδου για υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις.
Καλούμε τα επιχειρησιακά σωματεία του νομού να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των συναδέλφων στην AVRAMAR για αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ – ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔ