Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Αχαΐας : Aπεργία στο εργοστάσιο της εταιρείας Coffee Island κατά των απολύσεων

Δημοσιεύτηκε στις

     Καθολική συμμετοχή στην απεργία που προκηρύχθηκε από το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας στο εργοστάσιο της εταιρείας Coffee Island, όπου προχώρησαν στις απολύσεις πρωτοπόρων εργαζομένων, ανάμεσα τους και συνδικαλιστής και μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου.

     Ενοχλεί την επιχείρηση η συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων, που πιέζουν μεταξύ άλλων για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας που θερίζει κατά κύριο λόγο την εργατική τάξη λόγω του συγχρωτισμού στους χώρους δουλειάς.

Από τα χαράματα αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας μαζί με συνδικαλιστές και μέλη των σωματείων της δύναμης του περιφρουρούν την απεργία, απαιτώντας την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας.

Περισσότερα

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Αττικής: Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο Μ. Παπαγεωργίου

Το συνδικάτο καθαριστριών Αττικής και περιχώρων καταδικάζει απερίφραστα την ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο...

Ε’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που αγωνίζονται

Το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου,...

Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Νομού Θεσσαλονίκης: Για την κατάσταση στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε φέτος λίγες ώρες νωρίτερα για τους εργαζόμενους και το επιβατικό...