Συνδικάτο Τηλεπικοινωνίας και Πληροφορικής : Παράσταση διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία 1 Ιούλη στις 7 το απόγευμα

Δημοσιεύτηκε στις

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής να καταδικάσει τα σχέδια του Ισραήλ για προσάρτηση κατεχόμενων παλαιστινιακών εδαφών.

Το κράτος του Ισραήλ από τον Ιούνη του 1967 έχει παράνομα καταλάβει παλαιστινιακά εδάφη και έχει προχωρήσει σε σειρά από εποικισμούς των εδαφών αυτών. Μετά το χτίσιμο τείχους, μετά την επιβολή πολιορκίας της Λωρίδας της Γάζας και την καθημερινή άσκηση κάθε μορφής βίας ενάντια στους Παλαιστινίους έρχεται σήμερα σε συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ώστε να προσαρτήσει μέρος των εδαφών αυτών.

Η κίνηση αυτή υπηρετεί σχεδιασμούς στην περιοχή και ευρύτερα που καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Αντίθετα, είναι αυτή ακριβώς η πολιτική που προκαλεί πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά, μια πολιτική που απορρέει από τους σφοδρούς ανταγωνισμούς μεταξύ των ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Στεκόμαστε όλες και όλοι αλληλέγγυοι στον αγώνα των Παλαιστινιών για ο τέλος της ισραηλινής κατοχής και τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε εδώ και τώρα την ελληνικη κυβέρνηση να υλοποιήσει την σχετική απόφαση της Βουλής (2015) και να αναγνωρίσει το ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ -7ΜΜ

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Συλλαλητήριο και στάση εργασίας στις 13 Φλεβάρη ενάντια στο άθλιο νομοσχέδιο για τις ΣΣΕ

Συλλαλητήριο και στάση εργασίας την Παρασκευή 13 Φλεβάρη,  για να μην ψηφιστεί το άθλιο...

Σωματείο Εργαζομένων της DEMO: Ανακοίνωση σωματείου μετά τη συνάντηση με την εργοδοσία

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Κατόπιν απαίτησης του Σωματείου μας από την Πέμπτη 5/2, προς τη διοίκηση της...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή: Για το 23ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο

23ο  Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α. 3ο κάλεσμα «Εμπνεόμαστε από τα βήματα που έχουμε κάνει και προχωράμε σε...